Home

Achtergrond 200 x bekeken

Partij voor de Dieren: beperking renteaftrek

De Partij voor de Dieren wil de hypotheekrenteaftrek geleidelijk beperken tot maximaal 42 procent en tot een hypotheekschuld van maximaal 500.000 euro.

Dat blijkt uit het verkiezingsprogramma, dat de partij vandaag heeft bekendgemaakt. Daarin zijn de eerste acht hoofdstukken besteed aan voorstellen voor een beter welzijn voor dieren en voor een betere natuur en milieu. Het afschaffen van de intensieve veehouderij is een van de speerpunten. Ook wil de partij een accijns op vlees van 2 euro per kilo.

Daarnaast wil de Partij voor de Dieren de AOW-leeftijd geleidelijk verhogen tot 67 jaar in 2044, de duur van de WW-uitkering verkorten tot een jaar en een kilometerheffing van 15 cent invoeren voor vrachtwagens.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.