Home

Achtergrond 499 x bekeken

Nieuwe tulp met naam Matangi Quartet

Donderdagavond is in de Beurs van Berlage in Amsterdam de Tulipa Matangi tijdens hun concert feestelijk gedoopt door het Matangi Quartet.

De prachtige lilapaarse tulp is aan het strijkkwartet geschonken door veredelaar Marchel Snoek van de firma J. en P. Snoek en Zn. B.V. uit Ens. Van de Koninklijke Algemeene Vereeniging voor Bloembollencultuur (KAVB) te Hillegom, de Internationale Cultivar Registratie Autoriteit voor de Tulp, was Johan Scheepen aanwezig zodat het certificaat van de doop officieel kon worden ondertekend.

In het kader van hun 10 jarig jubileum treedt het Matangi Quartet op zaterdag 24 april op in het Bloemencorso dat van Noordwijk naar Haarlem rijdt. De Tulipa Matangi zal dan ook te zien zijn voor het publiek.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.