Home

Achtergrond 199 x bekeken

Mooie binnenshow van diverse gewassen in Keukenhof

In het Oranje Nassau Paviljoen van de Keukenhof domineren op dit moment fraaie gewassen die voor een wervelende show zorgen.

De snijbloemen Limonium, Bouvardia en Aster vormden hierbij een belangrijke toevoeging. In een aantrekkelijk arrangement is er zowel voor de vakman als voor de consument veel te beleven en kan men veel inspiratie opdoen. Een breed pakket, met in de verschillende gewassen de verschillende prijsvragen. Voor de hoogst scorende inzendingen had Keukenhof mooie prijzen beschikbaar gesteld.

Bij de Bouvardia werd 'Royal Daphne Fresco' van Royal van Zanten nummer één. Van de inzendingen Aster was het Kwekerij Zijdezicht uit De Lier die met de licht blauwe 'Cassandra' de hoogste eer behaalde. Bij het product Limonium is het de Fa. Gebr. C&T van Wingerden uit Kwintsheul met de Limonium 'Starlight Wings'. "Een extreem mooie inzending met een zware grove kam met een mooie bloemzetting", aldus de keurmeesters. Donderdag wordt deze show gevolgd door de narcissenshow.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.