Home

Achtergrond 162 x bekeken

Marco Pastors blijft toch raadslid

Marco Pastors blijft toch voor Leefbaar Rotterdam raadslid in de havenstad. Dat heeft Pastors tegen Radio 1 gezegd.

Pastors zei op verkiezingsdag op te stappen als zijn partij tot de oppositie zou worden veroordeeld. Dat is inmiddels ook een feit geworden nu PvdA, VVD, D66 en CDA een coalitie hebben gesmeed. Pastors stelde dat de kiezer Leefbaar Rotterdam graag in het college had gezien, maar dat hij buitenspel is gezet door de andere politieke partijen. Hij vindt bovendien dat als de verkiezingen ,,eerlijk'' waren verlopen, zijn partij de grootste was geweest.

,,Als er goed was opgelet, was Leefbaar Rotterdam de grootste partij geworden. Ik heb 51.000 voorkeurstemmen gekregen. Als ik nu zou opstappen, zou ik alleen de PvdA een plezier doen.''

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.