Home

Achtergrond 193 x bekeken

MSN-actie 'It’s Alive' groot succes

Met maar liefst 4,3 miljoen kijkers en bijna 271.000 unieke bezoekers aan de nieuwe website nederlandse.tuinbouw.nl is de actie van It’s Alive op jongerensite MSN een groot succes.

De teaser, die onderdeel is van de campagne It’s Alive, liet de bezoeker van MSN kennismaken met het plantachtige wezen. Bij het bezoeken van de MSN-site kroop het plantachtige wezen van It’s Alive op 6 en 7 april over de pagina van iedere MSN-bezoeker. Deze actie had als doel jongeren nieuwsgierig maken en zoveel mogelijk bezoekers naar de website nederlandse.tuinbouw.nl te krijgen.

Vanaf 7 april is de commercial van It’s Alive te zien op televisie. De commercial, waarin de tuinbouw, in de vorm van het plantachtige wezen de wereld verovert, is de hele maand april te zien op verschillende landelijke zenders, zowel in reclameblokken rond jongerenprogramma’s als rondom familieprogramma’s.

Daarnaast werkt de Nederlandse Tuinbouw samen met MTV-Networks. De hele maand april is Maand van de Tuinbouw op TMF, onder meer door het programma 'Wat te doen voor je Poen'. In dit programma loopt presentator Sascha Visser mee met jonge medewerkers die een leuke functie in de tuinbouw hebben. Op internet is het plantachtige wezen aanwezig op de sites van MSN, TMF en op scholen- en studiewebsites. TMF herhaalt de Maand van de Tuinbouw in het najaar 2010. MTV-Networks trekt met de zenders TMF, MTV en ComedyCentral veel kijkers onder jongeren, de doelgroep van It's Alive.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.