Home

Achtergrond 163 x bekeken

Leeuwarden verbiedt Tango kortingsactie

De gemeente Leeuwarden verbiedt een tankstation van Tango in deze plaats om benzine 20 cent onder haar reguliere prijs te verkopen.

De gemeente is bang dat door de verkeersdrukte het gebied urenlang ontwricht raakt, meldde de gemeente vrijdag. Een ander tankstation in de gemeente mag gewoon aan de actie deelnemen, net zoals de overige 119 tankstations in Nederland.

De kortingsactie is een onderdeel van het tienjarig bestaan van Tango. Afgelopen zondag verkocht de benzineketen al benzine voor de prijs van tien jaar geleden. "We vinden het jammer dat de actie bij dat tankstation niet door kan gaan. De korting is nu veel minder extreem dan afgelopen zondag; dus verwachten we geen chaos'', aldus een woordvoerder van Tango.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.