Home

Achtergrond 281 x bekeken 1 reactie

Grote brand bij vleesverwerker Stegeman

Bij vleesverwerkend bedrijf Stegeman in Deventer woedde vrijdagavond een grote uitslaande brand. Dat heeft de politie gemeld.

Bij de brand in het vleesverwerkend bedrijf Stegeman zijn vrijdagavond geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen. Dat meldde een woordvoerder van de hulpverleningsdiensten. De brandweer had het vuur rond 22.00 uur onder controle.

Rond kwart over zeven ontstond er brand op het dak van het bedrijf. "De onderneming reageerde heel adequaat door het pand meteen te ontruimen'', aldus de woordvoerder. De brandweer wist te voorkomen dat het vuur zich, door smeltende dakbedekking, naar binnen verspreidde.

Bij de brand zou koelvloeistof zijn vrijgekomen. Volgens de hulpverleningsdiensten leverde dit echter geen gevaar op voor de omgeving. Vanwege de rook werd de snelweg A1 ter hoogte van Deventer in beide richtingen afgesloten. Ook het treinverkeer tussen Deventer en Zutphen werd tijdelijk stilgelegd.

Rond tienen kon de snelweg A1 weer worden vrijgegeven en werd het treinverkeer weer hervat.

Stegeman is onderdeel van Campofrio Food Group.Meer YouTube video van de brand:
Ammoniak brand deventer bij stegeman
Brand Stegeman Deventer 9 april 2010

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Aanbieding

    Deze week 2 kilo ROOKworst voor de prijs van 1

Of registreer je om te kunnen reageren.