Home

Achtergrond 214 x bekeken

Gratis glossy voor tijdschriftenkopers

Tijdschriftenkopers krijgen komende twee weken in de kiosk of boekhandel een gratis glossy.

Iedereen die in de Week van het Tijdschrift voor 6 euro aan bladen koopt, krijgt BestBites cadeau. In Amsterdam werd gisteren het eerste exemplaar van het tijdschrift overhandigd aan VVD-politicus Mark Rutte.

In de glossy BestBites vertellen 306 bekende Nederlanders wat ze goed vinden aan Nederland en wat niet. BestBites verschijnt in een oplage van ruim 500.000 exemplaren. De Week van het Tijdschrift duurt dit jaar twee weken, van 26 april tot en met 9 mei.

De speciale glossy bestaat niet alleen uit quotes van bekende Nederlanders, maar bevat ook interviews met onder anderen Jan Peter Balkenende, Geert Wilders, Jörgen Raymann en Wende Snijders.

De voorbeelden die de BN'ers aandragen zijn herkenbaar. Daphne Deckers vindt onze boterham hagelslag helemaal top en Pauline Cornelisse roemt ons homohuwelijk en de kroket. Willeke van Ammelrooy zegt gek te worden van alle rotondes in ons land en Cisca Dresselhuys geeft toe de dikke blote man niets te vinden.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.