Home

Achtergrond 152 x bekeken

Bumperkleven ergernis nummer een

Bumperkleven, het zeer dicht achter op iemand rijden, is op dit moment de grootste ergernis van weggebruikers.

Dat blijkt uit de Ergernis Top Tien van het Korps landelijke politiediensten (KLPD). In de lijst staan rijden onder invloed van drugs of alcohol op de tweede plaats en agressief rijgedrag op de derde.

Bumperkleven heeft dit jaar het onnodig linksrijden van de eerste plaats in de lijst verdreven. Verdere ergernissen zijn hinderlijk langzaam rijden, langdurige inhaalmanoeuvres, hinder bij in- en uitvoegen, file voorbijrijden op de vluchtstrook, hinderen bij wisselen rijstrook en onjuist gebruik richtingaanwijzer. De top tien werd samengesteld na onderzoek door marktonderzoekbureau MarketResponse.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.