Home

Achtergrond 196 x bekeken

Weer twee brandjes in Veendam

In Veendam hebben in de vannacht twee brandjes gewoed.

In de Talmastraat ging een caravan in vlammen op, terwijl eerder die nacht een paar coniferen in brand stonden aan de Thorbeckestraat. De brandweer had beide vuurhaarden snel onder controle. Dat maakte de hulpverleningsdienst Groningen donderdag bekend.

Er is in Veendam grote onrust ontstaan door een reeks branden. In de afgelopen twee weken gingen er drie winkelpanden in vlammen op. In alle gevallen gaat de politie ervan uit dat de branden zijn aangestoken. Bij één van de vuurhaarden, vorige week maandag, kwam een brandweerman om het leven.

Woensdagavond werd voor de tweede keer in korte tijd een bijeenkomst georganiseerd voor ongeruste Veendammers. De politie en de burgemeester hebben laten weten dat er meer toezicht komt in Veendam. Zo worden er camera's opgehangen, komen er meer politiesurveillances en worden donkere delen in de plaats beter verlicht.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.