Home

Achtergrond 178 x bekeken

Vijf jaar geëist tegen verdachten Palm Invest

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft vandaag voor de rechtbank in Amsterdam vijf jaar cel geëist tegen verdachten Danny K. en Remco V. in de fraudezaak rond het vastgoedfonds Palm Invest.

De twee worden ervan verdacht dat ze tussen 2005 en januari 2008 een groep van enkele honderden beleggers hebben opgelicht, die gezamenlijk voor ruim 31 miljoen euro aan obligaties zouden hebben gekocht.

Doel was het geld te beleggen in onder meer vastgoed in Dubai. K. en V. hebben volgens het OM ongeveer 20 miljoen euro verduisterd. Ook beschuldigt justitie hen van witwassen. "Het was pure oplichting vanaf het allereerste begin'', benadrukte de aanklager in de toelichting op de strafeis.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.