Home

Achtergrond 215 x bekeken

Veranderingen in managementteam CNB

Het managementteam van bloembollenbemiddelaar CNB in Lisse ondergaat een personele wijziging.

Dennis Meijaard, Manager Business Development & Marketing heeft te kennen gegeven CNB per 12 maart te gaan verlaten. Meijaard is sinds 2002 werkzaam voor CNB en maakt sinds een jaar deel uit van het managementteam. "Ik heb altijd met veel plezier bij CNB gewerkt, ik heb veel geleerd, maar ik heb ervoor gekozen om een nieuwe uitdaging aan te gaan en in het bedrijf Blom-Meijaard te stappen".

Voor de functie zal geen vervanger gezocht worden. De taken zullen door het huidige managementteam verdeeld worden. Met ingang van 1 april treedt Joep van den Bosch in dienst als Manager Commerciële Zaken bij CNB. Van den Bosch is eerder werkzaam geweest in de agrarische sector waar hij verschillende managementteamfuncties in de sales en marketing vervulde. In zijn laatste betrekking was hij Sales & Marketing Director bij Ball Holland. Hij zal leiding gaan geven aan het in- en verkoopbureau en marketing en verder vorm gaan geven aan de sales organisatie van CNB, die momenteel volop in ontwikkeling is.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.