Home

Achtergrond 249 x bekeken

Veel vraag naar poster 'Boom van het Jaar 2010'

De vraag naar de poster 'Boom van het Jaar 2010' is zo groot dat PPH heeft besloten om de poster te herdrukken.

De eerste oplage van 1.200 stuks is op enkele tientallen exemplaren na gericht verstuurd naar groenmensen bij gemeenten, politici, natuurorganisaties, boomkwekers, hoveniers, grootgroenvoorzieners en andere geïnteresseerden.

De boom van het jaar is de Metasequoia glyptostroboides. Naast de herdruk van de poster wordt ook de brochure opnieuw gedrukt. Dit jaar verscheen voor het eerst naast de poster ook een brochure met daarin achtergrondinformatie over het thema luchtkwaliteit en over de bomen op de poster. In juni wordt een enquête gehouden onder alle ontvangers van de poster 'Boom van het Jaar', om meer inzicht te krijgen in wat er met de poster en brochure wordt gedaan.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.