Home

Achtergrond 429 x bekeken

VVV tulp gedoopt

Met het uitsprenkelen van de champagne over een bos tulpen heeft Kees van Wijk, algemeen directeur van de VVV Nederland, in Keukenhof de nieuwe tulp 'VVV' gedoopt.

De doop van de tulp vond vandaag plaats ten overstaan van vele tientallen vertegenwoordigers van VVV-kantoren uit heel Nederland.

De tulp is een vondst van Prima Tulp uit het Noordhollandse 't Zand en is een zogenoemde crispa tulp, dat wil zeggen met 'ingeknipte' randen aan het bloemblad. Met de tulpendoop is woensdag het toeristische seizoen van start gegaan en werd extra kleur gegeven aan het feit dat de VVV Nederland dit jaar 125 jaar bestaat. Het was de VVV Valkenburg aan de Geul die toen voor het eerst haar deuren opende. De nieuwe tulp werd voorzien van een registratie waardoor het product zal worden opgenomen in het officiële register van tulpennamen van de KAVB.

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.