Home

Achtergrond 539 x bekeken

Reorganisatie De Vroomen naar nieuwe toekomst

Als gevolg van bedrijfseconomische omstandigheden heeft bloembollen en vaste planten exporteur Jac. Th De Vroomen BV uit Lisse onlangs besloten het business model drastisch aan te passen.

Als gevolg hiervan heeft het bedrijf afgelopen weken een reorganisatie doorgevoerd waardoor 12 vaste medewerkers hun baan hebben verloren. Contracten van seizoensmedewerkers en uitzendkrachten worden niet verlengd. Jack de Vroomen zegt hierover dat het bedrijf verder zal gaan als een lean organisatie met een kleine degelijke vaste kern van medewerkers.

In het nieuwe business model zal De Vroomen worden omgevormd tot een verkoop en marketing organisatie met een eigen vaste plantenkwekerij met productie. Het bedrijf richt zich primair op de markten waar het nu ook actief is zoals de USA, Canada, Engeland en Rusland. Het is de bedoeling de verkoopactiviteiten op diverse Europese markten verder uit te breiden. Het Garden Joy droogverkoopprogramma is voor 2010 verder ontwikkeld en vernieuwd. Het vaste planten programma voor professionele plantenkwekers wordt eveneens vernieuwd. Voor productie activiteiten wordt samengewerkt met andere partijen. Voor de klant zal er verder niets veranderen. De kwaliteit zal in alle opzichten het zelfde zijn als men gewend is. Er is voldoende vakkennis en ervaring aanwezig in de nieuwe organisatie om dat te kunnen blijven waarborgen.

Deze maatregelen zijn volgens de directie belangrijk om de continuïteit van het bedrijf te kunnen waarborgen. De Vroomen heeft het volste vertrouwen in de toekomst.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.