Home

Achtergrond 161 x bekeken

Politie vindt verdachte jas en sjaal Veendam

De politie is op zoek naar de eigenaar van een jas en een sjaal die mogelijk in verband gebracht kunnen worden met de branden in Veendam.

De Groningse politie heeft vanmiddag foto's gepubliceerd van de kledingstukken.

De kledingstukken zijn in een greppeltje aan de Vrijheidsweg buiten het centrum van Veendam gevonden in de nacht van 7 op 8 maart. Dezelfde nacht kwam brandweerman Wiebe de Vries om het leven bij een brand in een winkel aan de Kerkstraat. De sjaal en jas zijn donker van kleur, de jas is van het merk Pall Mall en uitgevoerd in de maat M.

Vrijdag plaatste de politie een filmpje op YouTube met beelden van een mogelijke verdachte. Hoeveel tips dit filmpje heeft opgeleverd, kon de een woordvoerder van de politie niet zeggen. Ook mag er in Veendam sinds dit weekend preventief gefouilleerd worden en geldt er een verbod op voorwerpen die kunnen worden gebruikt om brand te stichten. Het is nog onbekend of er al zaken in beslag zijn genomen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.