Home

Achtergrond 275 x bekeken

Nieuwe IBC-campagne: Enjoy Summer Bulbs

Het Internationaal Bloembollen Centrum (IBC) lanceert in de internationale consumentenmedia een publiciteitscampagne, die de nadruk legt op de herkomst van zomerbollen.

Het koopgedrag van consumenten is aan het veranderen, waarbij terugkeren naar de oorsprong van de producten een steeds belangrijkere rol gaat spelen. De consument wil weer terug naar de meer ’eenvoudige dingen des levens’, zoals samen met je vrienden en dierbaren terug naar de natuur gaan.

Omdat zomerbollen heel goed in die behoefte passen, speelt IBC daarop in. Het IBC heeft hiervoor vijf zogenaamde moodboards laten ontwerpen voor journalisten. De hoofdrolspelers in deze moodboards zijn de belangrijkste zomerbolproducten die aan het einde van de winter en in het vroege voorjaar vooral in de binnen- en buitenlandse tuincentra en bouwmarkten te verkrijgen zijn. Daarbij gaat het om lelie, begonia, dahlia, calla en gladiool. Hierbij zijn deze zomerbollen in bloei gestyled en gepresenteerd als lifestyleproduct.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.