Home

Achtergrond 203 x bekeken

Nieuw debiteurenbeleid Bloembollenkeuringsdienst

Het bestuur van de Bloembollenkeuringsdienst (BKD) heeft besloten haar debiteurenbeleid te wijzigen om het oplopen van betalingstermijnen en daarmee onnodige kosten voor de sector te voorkomen.

Voor 2010 is in het debiteurenbeleid vastgelegd dat debiteuren die, ook na herinnering, niet tijdig en volledig hebben betaald, geen monsteruitslagen of keuringscertificaten meer ontvangen. De toegang tot het digitaal klantenloket voor registratiedoeleinden blijft behouden.

Ook wordt er 1 procent rente per maand berekend na overschrijding van de betalingstermijn. Deze rentekosten worden berekend over de factuurbedragen met ingang van 6 weken na de factuurdatum. Voor meer informatie hierover kan men contact opnemen met de afdeling financiën van de BKD in Lisse, telefoonnummer 0252 43 30 65 of per e-mail: financien@bkd.eu.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.