Home

Achtergrond 179 x bekeken

Nederlands-Belgische drugsbende opgerold

De politie van Turnhout heeft dinsdag in de omgeving van deze Belgische plaats huiszoekingen verricht in een onderzoek naar een Nederlands-Belgische drugsbende.

Er werden onder meer chemicaliën en geld in beslag genomen. Drie verdachten moeten in België voor de onderzoeksrechter verschijnen. Bij het onderzoek werd nauw samengewerkt met de Nederlandse politie. Die hield twee verdachten aan in Tilburg en nam bij een huiszoeking in Achtmaal chemicaliën in beslag. Daar werd ook iemand uit Rotterdam aangehouden.

Het onderzoek naar de bende, die zich bezighield met de productie en verkoop van synthetische drugs en opereerde vanuit de omgeving van Turnhout, liep al sinds vorig jaar. Eerder arresteerde de Nederlandse politie na een tip van Belgische collega's enkele verdachten uit Tilburg en werd een illegaal laboratorium in Yerseke ontdekt.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.