Home

Achtergrond 178 x bekeken

Milly herdacht met stille tocht

Milly Boele wordt vanavond herdacht met een stille tocht, georganiseerd door vrienden.

Het Dordtse meisje werd vorige week vermoord en begraven door buurman Sander V., een 26-jarige politieagent. De tocht begint om 19.00 uur. Aan het einde houdt burgemeester Arno Brok een toespraak, waarna ballonnen worden opgelaten. In de tocht rijdt een koets mee.

Sander V., die zichzelf dinsdag bij de politie meldde, bekende dat hij het meisje had meegenomen naar huis. Hij zei dat hij haar had gedood en in zijn tuin begraven. Hij wordt vandaag voor de onderzoeksrechter geleid, die onder meer bepaalt of het Openbaar Ministerie (OM) de 26-jarige buurman van Milly langer mag vasthouden. Later in de middag worden de besluiten van de rechter-commissaris bekendgemaakt.

Mogelijk maakt het OM dan ook de uitkomsten bekend van de sectie op het lichaam van het 12-jarige meisje. Over de doodsoorzaak van Milly en de beweegredenen van Sander V. hebben politie en justitie nog niets naar buiten gebracht.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.