Home

Achtergrond 155 x bekeken

Koningin bij 100e verjaardag van het KIT

Het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT) in Amsterdam bestaat honderd jaar.

Koningin Beatrix en prinses Máxima zijn vandaag aanwezig bij de feestelijke opening van het jubileumjaar. Tijdens het eeuwfeest staat naast dans en wereldmuziek de geschiedenis van het KIT centraal. Tijdens de viering vindt onder meer een etnische modeshow plaats, wordt een speciale postzegel van honderd jaar KIT gepresenteerd en is de documentaire Sharing Knowledge te zien. Prinses Máxima is beschermvrouwe van het tropeninstituut.

Het Koninklijk Instituut voor de Tropen is een kennis- en expertisecentrum voor internationale en interculturele samenwerking. Het werkt onder meer aan duurzame ontwikkeling, armoedebestrijding en aan cultuurbehoud en -uitwisseling.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.