Home

Achtergrond 332 x bekeken 1 reactie

Bekendmaking winnaar

Begin dit jaar sloot de inschrijving voor de verkiezing Agrarisch Ondernemer van het Jaar.

De inzendingen zijn beoordeeld door een deskundige jury, onder leiding van Aalt Dijkhuizen, de voorzitter van de Raad van Bestuur van Wageningen UR. Bij de beoordeling van de inzendingen kijkt de jury onder meer naar de technische en financiële resultaten, de toekomstvisie van de ondernemer en de vraag of hij of zij verantwoordelijke risico’s neemt. De jury houdt rekening met de omstandigheden in de diverse deelsectoren. De jury heeft vijf genomineerden gekozen. De bekendmaking wie van de genomineerden de titel Agrarisch Ondernemer 2009 krijgt, heeft plaats op woensdag 25 maart. Dit jaar wordt voor de veertiende keer deze ondernemersprijs uitgereikt. De verkiezing Agrarisch Ondernemer van het Jaar wordt georganiseerd door het Agrarisch Dagblad in samenwerking met ABN Amro, Gibo Groep en Vion.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    veehouder

    jammer dat het alleen maar over tuinbouw gaat, hopelijk is dit niet een voorbode voor agrarisch nederland.

Of registreer je om te kunnen reageren.