Home

Achtergrond 150 x bekeken

Albert Heijn begint weer prijzencampagne

Albert Heijn begint een nieuwe campagne om klanten te wijzen op diverse prijsverlagingen in de supermarkt.

Met advertenties in de landelijke dagbladen laat de grootgrutter weten elke week prijzen te verlagen. De prijsverlagingen staan los van de wekelijkse aanbiedingen, laat een woordvoerster donderdag weten.

Prijzen verlagen deed Albert Heijn al langer, maar het was niet altijd even zichtbaar voor de consument, zegt de woordvoerster. De komende weken gaat de supermarkt daarom via een mediaoffensief het signaal afgeven dat Albert Heijn ,,nog steeds op de prijs let''.

Verder gaat de supermarkt in alle filialen lijstjes verspreiden met de twintig scherpst afgeprijsde producten. Ten slotte zet AH alle prijsverlagingen op de website. Daarnaast blijft de super klanten lokken met de wekelijkse aanbiedingen voor steeds wisselende producten.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.