Home

Achtergrond 162 x bekeken

Weinig problemen bij begin carnaval Brabant

Het carnaval in Noord-Brabant is zonder veel problemen van start gegaan.

Volgens de politie, die in veel gemeenten extra mensen had ingezet, was de sfeer vrijdagavond en -nacht goed. Op veel plekken bleef het aantal aanhoudingen gelijk aan dat op een normale uitgaansavond of waren het er minder, terwijl er aanzienlijk meer mensen op de been zijn.

In het uitgaanscentrum van Breda hield de politie drie mensen aan, een man die horecapersoneel bedreigde omdat hij na een schermutseling met twee andere mannen uit een café was gezet Ook de twee mannen, die de bedreiger hadden geslagen, werden opgepakt. De politie moest zich verder vooral bezighouden met wildplassers. Dertien mensen kregen daarvoor een boete van 90 euro. In Bergen op Zoom werd niemand aangehouden.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.