Home

Achtergrond 275 x bekeken 6 reacties

Vierde aanhouding voor actie nertsenfokkerij

De politie in Duitsland heeft woensdag bij een controle op het station van Emmerik een vierde verdachte gearresteerd die volgens de nationale recherche betrokken is geweest bij de extremistische bevrijdingsactie op een nertsenfokkerij in het Gelderse Barchem.

Dat meldt het landelijk parket van het Openbaar Ministerie (OM) vandaag. Bij deze actie in oktober vorig jaar werden ongeveer vijfduizend pelsdieren losgelaten. Een 33-jarige vrouw werd die nacht op heterdaad betrapt. Daarna zijn nog een 22-jarige man en een 22-jarige vrouw in verband met deze zaak opgepakt.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  sjeng

  Opsluiten en sleutel weggooien.

 • no-profile-image

  blijf met je poten van

  deze mensen echt alles afnemen en voor alle kosten op laten draaien en zoals gezegd opsluiten en sleutel weggooien.

 • no-profile-image

  Zet

  Criminele bontjes zijn opgepakt, daar zal stichting bont voor dieren niet zo blij mee zijn.

 • no-profile-image

  joopie

  Mooi, weer 1 minder.

 • no-profile-image

  Han

  Laten we ons niet blij maken, de berechting moet nog komen. Deze 9criminele) actievoerders hebben hun vriendjes in de hoogste kringen. Hoe het mogelijk is mag J.P. weten maar zelfs in de 2de Kamer zitten ex actievoerders. Deze mensen zijn ook nog trots op hun verleden.

 • no-profile-image

  meer kou

  uitkleden en op de noord pool opsluiten in de vries kou wat zullen ze vlug bekeert zijn

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.