Home

Achtergrond 254 x bekeken 2 reacties

Verburg: breuk kabinet onverantwoord

Een breuk binnen het kabinet zou buitengewoon onverantwoordelijk zijn. Dat zei minister Gerda Verburg (landbouw) vrijdag voor aanvang van beraad van de CDA-bewindslieden.

”Ik vind dat we eruit moeten komen. Het kabinet heeft nog belangrijke dingen te doen.”

De minister wees ook op de internationale positie van Nederland en de verantwoordelijkheid tegenover de Afghanen en de eigen troepen in Uruzgan. Ze heeft nog wel hoop dat het goed komt. ”De politiek heeft soms een muizengaatje nodig om door te kunnen.”

Verkeersminister Camiel Eurlings zei dat het kabinet zich beter bezig kon houden met de economische crisis. ”Mensen snappen nog weinig van dit soort discussies in Den Haag.”

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    gert

    Laat Verburg maar eens opschieten met haar Natura 2000 soap

  • no-profile-image

    gerrie

    Het enigste wat ze in Den Haag doen is dit soort discussies voeren. Mensen hebben hier nog nooit niks van gesnapt. Haantjesgedrag. En in Afghanistan ben je over 10 jaar nog niet klaar op deze manier. De Russen hadden na 10 jaar ook niks bereikt, en die waren wel een tikkeltje harder. Dus knoop er maar twintig jaar aan vast. Overigens zijn al die politieke discussies olie op het vuur voor die Taliban. Succes ermee.

Of registreer je om te kunnen reageren.