Home

Achtergrond 286 x bekeken 50 reacties

Thieme voorgedragen als lijsttrekker

Het partijbestuur van de Partij voor de Dieren draagt Marianne Thieme unaniem voor als lijsttrekker voor de komende Tweede Kamerverkiezingen.

In een extra verkiezingscongres zal de leden van de partij worden gevraagd met haar kandidatuur in te stemmen, aldus een woordvoerder vandaag. De Partij voor de Dieren verwacht een verdubbeling van het aantal Kamerzetels. De fractie heeft er nu twee.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  eppo

  Ik marianne echt super (lekkah).

 • no-profile-image

  anti

  De PVDD heeft zich diverse malen openlijk uitgesproken mordicus TEGEN het ruimen van geiten te zijn. Zeker op de manier waarop die Verburg dat regelde. Het wordt duidelijk dat de PVDD steeds meer serieus wordt genomen, ook door verstandige boeren, die het dierenwelzijn hoog in het vaandel hebben staan. Zo hoort het: diervreindelijke boeren horen alleen maar bij de PVDD thuis. Het ratjetoe moet maar CDA stemmen.

 • no-profile-image

  anti

  Thieme doet het keigoed. Ze is voor diervriendelijke boeren, die een gezond bedrijf nastreven. Ze verzet zich terecht tegen dierenmisbruik, maar daar zijn de agrariers toch ook tegen...........of niet?? Nee, niet allemaal en die stemmen CDA, met de C van Corrupt.

 • no-profile-image

  wipstaartje

  Boerke met Koeien, pas alsjeblieft op voor het Naijvervirus bij melkrobots. Een kennis van mij melkt vierhonderd koeien en had als proef twee robots in gebruik: een van De Laval en eentje van Westfalia. Zit hij rustig in zijn computerhok melkgiften te scannen en uitgemolken dames af te voeren, klinkt er een gigalawaai in de melkkelder. Hij er op af en wat dacht je wat? Die Westfalia ging de Laval te lijf zeg. Het leek wel oorlog! Alle melk van die avond was zuur. Hij kon het alleen nog bei nacht und nebel ondershands aan de Frico verkopen. Die maken er rivella van!

 • no-profile-image

  moniquevos@t-online.de

  Thieme houdt zich wel heel erg rustig t.o.v. van het ruimen van geiten. lees haar laatste blog's toch eens na, waar lees je wat over geitenmoord? Goed zoeken hoor! al gevonden? Nee, over één afgeschoten vos of over één overleden kat in gevangenschap, daar maakt deze dame/partij zich druk om. Dat ruimen van geiten komt alleen maar goed uit, zo verdwijnen namelijk de geitenboeren (megastallen, jaja) die het hoofd niet meer boven water kunnen houden dankzij het werk van Verburg onder druk van Klink. De PvdD, beter bekend als Partij voor Vegetariërs, heeft het hoofddoel om veeboeren te ruimen, let maar op! Lees haar blogs nog eens, echt doen hoor!

 • no-profile-image

  melkveehouder

  @Patrick, ik hoop niet dat het oordeel van de sociaal psycholoog van toepassing
  is op ook jouw inschattingsvermogen; "Een man kan niet meer goed nadenken als hij in gezelschap is van een mooie vrouw. Mannen zijn dan zo bezig om indruk op haar te maken, dat hun hersencapaciteit het even laat afweten.

  Dat blijkt vandaag uit een onderzoek dat sociaal psycholoog Johan Karremans van de Radboud Universiteit in Nijmegen binnenkort publiceert. Volgens Karremans kunnen zijn bevindingen een verklaring zijn voor het bekende gegeven dat jongens het in het voortgezet onderwijs slechter doen dan meisjes. Dat zou dus niet alleen te maken hebben met inzet en discipline"
  Dit zou wel eens een goede verklaring kunnen zijn voor het feit dat Thieme zich omringt weet van wetenschappers. Sterke geesten, maar zwak vlees. Ook jij weet wel dat Thieme zich tot heden nog niet in één politiek debat heeft weten te onderscheiden. Hoeven mooie meisjes ook niet om toch de aandacht te trekken. Maar zeg eens eerlijk, wat schieten we hier nou mee op?

 • no-profile-image

  wipstaartje

  Zeker wel beste Zwalker. Er zit hier een niet geregistreerd megabedrijf met méér dan tienduizend WUR-kalkoenen! Die leggen iedere dag peperdure schiereieren en schijten de hele Food Valley onder.

 • no-profile-image

  hörd

  Beste boer op het land,
  Ik denk toch dat Thieme in de kamer een soort jachtstemming veroorzaakt,De hersencapaciteit van de linkse heren is de laatste tijd niet zo geweldig meer.Ik denk dat de kamer na de verkiezingen alleen maar chaotischer wordt.Eén gil van Thieme en de hele linkse minderheid begint te knokken!Voor het standpunt van de SGP begin ik steeds meer te voelen: gewoon geen vrouwen in de kamer!

 • no-profile-image

  zwalker

  Leuke kennissen houd jij er op na Wipstaartje. Zitten er dan zulke grote bedrijven in die Food Valley?

 • no-profile-image

  linda

  Beste schrijvers, de PvdD heeft een zoekfunctie op haar website. Voor ieder maatschappelijk probleem geven ze een duurzaam, mens- en diervriendelijk alternatief of oplossing. Kijk eens secuur op hun website en laat mij weten welke oplossing je echt niets vind. Zij kijken verder als de andere partijen die alleen maar letten op korte termijn belangen en snelle winsten. Dat gaat allemaal ten koste van ons allemaal, we delen toch een en dezelfde AARDE?

 • no-profile-image

  spotvogel

  Puntje komma puntje, Anti Jacht moet zich inderdaad gedragen en geen anti-reclame maken voor Marianne Thieme. En misschien melkt Boer met Koeien er in zijn grupstal wel honderdachtig. Met de hand! Dan ben je nog erg vroeg als ze om 22.00u allemaal uitgemolken zijn. Zonder verbrande spenen! Maar nu ik je toch tref: geef svp jouw mening eens over dat bijvoederen van de hooglanders in het Lauwersmeer en over het stuk dat Dick Veerman over Jan Douwe van der Ploeg schreef. Want in die fora kan wel wat zinvolle inbreng en meedenken gebruikt worden.

 • no-profile-image

  .

  Anti, ik vind het persoonlijk wel prettig dat het ratjetoe dat CDA stemt nog altijd 10 keer groter is dan dat stel onnozelaars dat pvdd stemt. Hoe kun je nou op deze one issue partij stemmen, terwijl er zoveel belangrijker speerpunten zijn waar een goed standpunt over moet worden ingenomen en waarover helemaal niet duidelijk is hoe de pvdd hier tegenover staat. Omdat ze zo eenzijdig en simplistisch politiek voeren en omdat M.T. een leuk kopje heeft om te zien zullen er wellicht mensen op die partij stemmen, maar ik voorspel je: op deze manier zal het nooit wat gaan voorstellen, tenzij ze met een beoordeelbaar breed verkiezingsprogramma komen.

 • no-profile-image

  Boesje

  Ja maar... dat vlees is zo lekker

 • no-profile-image

  hörd

  Beste wipstaart daar in je nudeflat,
  Dat jij groente aanziet voor snijbloemen(of andersom) is tot daar aan toe. Ieder mens moet dat voor zichzelf weten tenslotte.Maar je moet niet net doen of je verstand hebt van politiek want dat is niet zo!

 • no-profile-image

  anti

  Zeer goede keuze. Tegen de jacht. dat is altijd goed. Die doodschieters weg uit de natuur. Stem dus PVDD. (Diervriendelijke agrariers zijn trouwens ook het beste af bij deze partij, boeren die alles aan hun laars lappen en hun gronden aan doodschieters verpachten,stemmen CDA)

 • no-profile-image

  gert

  Is Thieme nou voor of tegen het ruimen van geiten,daar hoor je haar nooit exact over,ze roept wel over moord.

 • no-profile-image

  marjan slagter

  Gert, natuurlijk is Marianne exact tegen het ruimen van geiten. Drachtig of niet. En dieren zinloos dood maken is Moord! Lul dus niet, want dat roept ze toch ook!

 • no-profile-image

  Patrick

  @Melkveehouder, zo zwart en wit is het niet zoals U schrijft. Die mannen die niet meer kunnen nadenken in gezelschap van een vrouw, die zijn er zeker, maar die vind je vooral bij de CDA, en zeker bij de vrouw ongelijkwaardige SGP, tja en dat in 2010.
  Wel de beinvloeding of aantrekkingsvelden van vrouwen en mannen geld al vanaf dag 1 op de planeet, en dat zal hopelijk zeker wel blijven. Echter het zit hem in bewustzijn. Mensen met inzicht en bewustzijn zijn natuurlijke leiders, en daar zitten er heel veel van bij de PvdD, vaak onbewuste talenten die niet doorhebben dat ze enorm goed zijn. Bij de CDA zie je als vb allemaal onnatuurlijke leiders, corrupt, manipulatief, visies zijn gejat van anderen en veranderen per dag, rentmeesterschap is afhankelijk van wat het kost, en morgen is dat weer anders, tja inderdaad daar schiet je wat mee op. PvdD heeft grote veldslagen gewonnen op bewustzijn niveau, ook al is het voor U niet zichtbaar. Marianne Thieme en Esther Ouwehand hebben zich samen met haar teams en medewerkers, bij mij vaak tot juigens toe onderscheiden in vele debatten die ik gezien heb.
  Het maakt mij niet uit of U dat anders ziet, vraag het Uw vrouw, vrouwen zien vaak toch dingen anders, en zij zal dat misschien anders zien als U, als dat niet zo is, ook prima natuurlijk. Eerst bewustzijn, dan manifestatie, en daar zit tijd tussen, maar het is onomkeerbaar dat dat zo is.

 • no-profile-image

  hörd

  Thieme maakt zoveel indruk met haar mooie koppie dat de hersencapaciteit van de heren in de Kamer het af laat weten aldus een vorige blogger.Tsjonge! zou de SGP dan toch gelijk hebben?!

 • no-profile-image

  Boer

  Kom op hord. Ok ze is niet lelijk maar haar onkunde, haar afstand tot de praktijk/realiteit en de leugens ten behoeve van de zielenwinnerij hebben op mij wel het hondedrolleneffect.

 • no-profile-image

  Patrick

  Ik denk dat dat een goede zaak is dat Marianne Thieme weer als lijsttrekker is voorgedragen. Ze is een groot natuur talent. Ormel, Verburg en concorten, en eigenlijk alle CDA'ers zijn namelijk geen natuurtalenten, dat zijn marionetten die klaar gestoomd zijn om in de pas te lopen. This maar wat je wil, gelukkig zie ik ook veel natuurtalenten in het buitenland, nog niet allemaal in de politiek, maar dat komt nog wel. Er zal verantwoordelijkheid genomen moeten worden op planetair niveau, dus heb je mensen nodig die dat bewustzijn in zich hebben, om zo invulling te geven aan alle systemen, structuren, samenleving etc. Niet dat dat makkelijk is, maar je moet wel in staat zijn om die verbindingen te zien, en te kunnen maken. Vanuit dat inzicht kun je alle problemen aan, cq aanpakken, er rolt altijd iets uit vanuit inzicht en wijsheid. Geen enkel andere partij heeft dat, sorry, moet eerlijk zijn natuurlijk. En trouwens ik denk dat vrouwen helemaal geen CDA of SGP zouden moeten stemmen, maar dat is mijn persoonlijke mening.

 • no-profile-image

  ?

  Linda,

  Leuk, maar wat zij totaal vergeet is, we zitten in Europa,dus je kan geen hek om Nederland plaatsen. En je kan Nederlandse buren niet xtra ondersteunen ivm dat we in Europa zitten. Dus alles leuk en aardig, maar er is nog niet over nagedacht!
  En nog zo´n altijd jammer ding, biologisch is niet standaard meer WELVAART voor dieren!

 • no-profile-image

  ?

  25 feb 2010 19:34
  Wipstartje en wat wil je nu zeggen?
  Trouwens,ziet die zogenaamde "kennis" jou ook als kennis?

 • no-profile-image

  wipstaartje

  Als ik het niet dacht. Een echte wageningse Hork! Als dit het streven is dan moet de SGP verboden worden, want vrouwen hebben al tijdenlang grondwettelijk dezelfde rechten als mannen. En het is niet aan een psalmgeschapen totalitaire dwerg om te bepalen dat er geen vrouwen in ons parlement zitting mogen hebben. Wég met zulk een spreukenprevelende hork!

 • no-profile-image

  LTO-Hater

  Ik hoor hier veel geraaskal over: mooi koppie, mooie vrouw enz. Vinden jullie haar werkelijk zo mooi? Ik vind het nogal meevallen. En die sterke geesten van wetenschappers, Melkveehouder, daar heb ik ook de nodige moeite mee.

 • no-profile-image

  .

  Patrick, je vindt dat pvdd grote veldslagen heeft gewonnen vooral op het bewustwordingsniveau. Dat lijkt me wat overdreven, ze hebben aan de bel gehangen, dat wel natuurlijk. Over hun inbreng in de breedte van de politieke frontlijn kun je hun bijdrage op zijn minst mager noemen. Deden ze dat wel, dan zouden ze de kans lopen mensen linksom weg te plukken, dus beter niet in hun gedachte, dan kannibaliseer je links. Wat ik hier opmerk is dat getracht wordt mensen rechtsom of uit het midden weg te kapen en dan is het misschien ook maar beter om je over andere politieke vraagstukken stil te houden.

 • no-profile-image

  Sybren

  Die PvdD wordt straks de nieuwe Pin-Up club in de Tweede Kamer. Thieme als de nieuwe Wendy van Wanten

 • no-profile-image

  Harry

  Die marianne geeft niks om dieren.
  Dat kun je zien tis een meid die denkt aan haar portemonee, en anders nergens aan.

 • no-profile-image

  .

  Hé boerke uit woonplaats 'met koeien', fijn dat je geen problemen hebt met de term afwijkeling en nog fijner vind ik dat je wat breder de samenleving in wilt kijken. Vandaar dat ik me absoluut niet voor kan stellen dat je pvdd wilt stemmen. Die partij - de naam zegt het al - pretendeert voor de dieren te zijn, maar wat weet je er voor de rest over te vertellen? Ben best benieuwd eigenlijk hoe ze alle andere problemen in NL wil oplossen, maar ik vind het zo oorverdovend stil. Zolang je laat blijken dat je je er niet breder over informeert verdenk ik je ervan dat je alleen maar op haar stemt omwille van haar leuke koppie.

 • no-profile-image

  roepende

  Je gaat toch niet op iemand stemmen omdat ze mooi is ? Het is geen miss-verkiezing, maar een regering.
  Trouwens ik ken hier in de buurt ook zo een eikel. Moest van zijn vrouw op de pvdd stemmen, omdat het slecht gaat in de gezondheidszorg ???????

 • no-profile-image

  katja

  Hé Harry, Marianne is een fatsoenlijk politica hoor. Geen slettenbak! Fijn dat er nog boerkes met koeien zijn. De meeste lijken voornamelijk rund!

 • no-profile-image

  boerke

  Weet je wat? ze zeggen wel eens dat een baasje op zijn hond gaat lijken (en ik geloof dat, als ik hier eens rond kijk) en zo zou je van boeren kunnen zeggen dat.............! Als boerke (en echt waar ik ben een boerke uit de praktijk) ben ik er ondertussen van overtuigd, dat we met de veehouderij hier op de verkeerde weg zitten. Maar hoe het anders of beter moet? Daar moeten de geleerden maar eens over nadenken. De stellingen van Janmaat leken ons ooit ook extreem, anno 2010 blijken zijn ideeen nog gematigd geweest te zijn. Weet je, het zou mij niet verbazen, dat ditzelfde de ideeen van de partij voor de dieren zal overkomen. Waar wij hier mee bezig zijn is niet goed! En valt het u ook op, dat het handelen van onze bestuurders sinds korte tijd er op gericht is om die grootschaligheid (al dan niet tijdelijk, dat zal moeten blijken) in toom te houden? Omdat alles compleet uit de hand gaat lopen?

 • no-profile-image

  boerke

  nou vooruit dan, nog effe snel want ik ga weer melken. Je kunt best eens gelijk hebben, ja onder de boerkes ben misschien wel een "afwijkeling". Ik kijk wat breder in de samenleving dan de boerkes. En als je onder de boerkes anders denkt dan wat gangbaar is, val je op en in hun ogen wijk je af. Jammer voor de boerkes. Jij noemt het zelfs zeveren, dat mag. Thieme krijgt de hele aanhang van de q-koorts patienten erbij (vandaag weer 2 dooien), die haalt makkelijk 4 zetels. Kom op jongens we gaan weer melken.(doe ik inderdaad ook niet goed, ik had al lang 2 robots moeten hebben)

 • no-profile-image

  kani Baal

  Ik voor zie een mooie diervriendelijke uitslag. Zelfs de PVV heeft op diergebied verrassende standpunten. Staan die rechtse kakkers van de VVD straks mooi alleen met hun SUVs en bontjassen.

 • no-profile-image

  boerke

  Dan zou je bijna denken, dat ook Thieme meer prioriteit toekent aan de volksgezondheid. Daar doet ze goed aan.
  Daarmee doet ze niets af aan haar stellingname tegen bioindustrie.

 • no-profile-image

  boerke

  Weer stevige boerentaal hierzo.
  Ik heb eens effe de stemlijst van Marianneke opgezocht. Maar het zijn verdorie allemaal intellectuelen hoor die haar lijst staan. En tja, ik begrijp dat ze 't eigenlijk niet zo slecht voor heeft met de boerkes hoor. Ze wil volgens mij niet alleen wat meer diervriendelijker boeren, maar ze wil het boeren ook wat vriendelijker maken voor de boerkes. En dan alles voor een eerlijker prijs. Dus geen bouwblok van 6 ha om nog meer arremoei in de benen te houden; nee, nee. En ik ben daar wel voor met m'n koeikes. Ik vind het niet persee nodig om dag en nacht te werken voor niks, for nothing at all. Mijn stem heeft ze. En ik zou bijna verwachten, maar ik kan er naast zitten natuurlijk, gaan die 55% van de boerkes die het helemaal hebben gehad met het Balkenende, grotendeels allemaal op onze schoonheid stemmen. Gelijk hebben ze.

 • no-profile-image

  boerke

  Nou mijn stem heeft ze en ik zou best wel eens een biefstukje met d'r willen eten. Maar dat zal Jaap wel doen denk ik

 • no-profile-image

  wipstaartje

  Nieuwe feministische slogan: Meid mijdt boer!

 • no-profile-image

  anti

  Vind je dat echt????? Dit vlees hoort thuis in de natuur.

 • no-profile-image

  Demeter

  Het is gewoon een lekker ding !
  Daarom heeft ze waarschijnlijk ook een relatie met een vakgenoot.

 • no-profile-image

  .

  die jacht ineteresseert het gros van de bevoking geen bal man. Had ze de kop van Janmaat en ze zou hetzelfde zeggen als wat ze nu zegt, dan stemde werkelijk niemand pvdd.

 • no-profile-image

  roepende

  Ik heb nog een paar stemwijzers geraadpleegd. Er is niet 1 partij waar ik het zo oneens mee ben dan de pvdd.
  Snap echt niet hoe je voor die standpunten kunt zijn.

 • no-profile-image

  anti

  Die ......reageerder wil idd liever bij het ratjetoe der maatschappij horen. Okee, ik leg hem niets in de weg............Weer zo 1 die nooit een hersenbloeding kan krijgen...............?????????????

 • no-profile-image

  .

  Nou anti, ik vind dat je nogal oninhoudelijk en primitief reageert. Ik gaf aan dat ik meer openbaarheid zou willen t.a.v. de vele vraagstukken waar de politiek voor staat. Misschien overtuigen ze me wel! Hopelijk voor M.T. sta je niet symbool voor de gemiddelde pvdd-kiezer. Is dat wel zo, dan weten we in ieder geval zeker dat zelfs 3 zetels een utopie wordt. En boerke, je bent duidelijk een afwijkeling, waarvan ik denk dat je als burger onder nickname hier wat rond loopt te zeveren. Je was pas om 22 uur klaar met melken, doe je toch iets niet goed man! Je toon is bovendien denigrerend t.o.v je 'vakbroeders'.

 • no-profile-image

  katja

  Boerke met koeien, als ik wil keeten dan trek ik soms een stoeipakje van nep-luipaardvel met strakke minirok en netpantys aan. Werkt altijd. Ik stelde Marianne voor om dat als verkiezingsstunt in de 2e kamer te dragen bij de aanval op Balkenende. En wat dacht je. Het mocht niet. Van Jaap en Niko! Daarom kleedt die Antoinette Hertzenberger zich ook al eeuwenlang zo truttig. Niko controleert haar kleding. Tien maal daags! Eigenlijk is de PvdD geen haar anders dan de SGP van Bas van der Vlies. Alleen heeft de PvdD duizenden mooie jonge dames in haar ledenbestand. En zeg nou zelf: kan het vlies van Bas daar écht tegen op?

 • no-profile-image

  Boer

  Nou nou wip. Wat hord waarschijnlijk bedoeld is dat zonder die dames in de kamer er minder afleiding is en door de mannen meer gepresteerd wordt. Als er dan voor de vrouwen ook een aparte kamer is heb je een win win situatie.

 • no-profile-image

  koetje

  Sodeju Patrick jij kunt ook zo de politiek in,en wat kan de pvdd nadenken zeg,ik hoop echt dat ze nog eens heel groot worden,alleen heb ik dan medelijden met de partijen die de rotzooi dan weer mogen opruimen.Alhoewel dit kabinet ook genoeg rotzooi achter laat. En anti jacht tuurlijk is Thieme voor de diervriendelijke boeren;zoals bekend hebben de meeste akkerbouwers niet zoveel dieren.

 • no-profile-image

  Patrick

  @ .,. Wel, ik kan alleen mijn persoonlijke mening geven, wat ik er van vind, en hoe ik er tegen aankijk. Ik was jaren gelden niet meer bij Nederland betrokken, omdat ik meestal ergens anders zit, maar toen ik beginsel verklaring las van de PvdD http://www.partijvoordedieren.nl/content/view/107 was het met een sprong juigen, omdat ik het geschreven had kunnen hebben. Ik bedoel daar mee dat inzicht, bewustzijn en wijsheid is het allerbelangrijkste, met dat kun je alles doen, groot of klein, veel of weinig, breed of smal. Wel zal het altijd geweven zijn in langdurige visies, compassie en levensvatbaarheid/verantwoordelijkheid van de planeet. Niet eens of een idee of project nu goed of slecht is, de lange termijn zal vruchtbaarder zijn omdat bijsturing vanuit inzicht altijd kan en zal gebeuren. De inbreng in de politiek breedte is misschien niet zichtbaar, maar ik zie dat wel, een mening zal men altijd vormen en uitspreken bij de PvdD over alle belangrijke vraagstukken, ook al zijn ze niet bij debat aanwezig. PvdD stemt altijd over elk onderwerp, dus is er zorgvuldig over nagedacht. Wel een partij met 2 personen in de kamer zal praktisch niet overal tegelijk kunnen zijn. Een goede structuur is belangrijk voor elke willekeurige partij.
  Zelf ben ik blij met wat er gemanifesteerd door de PvdD. Niet altijd zichtbaar voor het brede publiek. Het bewustzijn is zo belangrijk en hoop dat dat door blijft pulseren, nog ietsjes feller gaat branden als meer als 2 kamer zetels zodat op ander vlakken de inzichten ook gepresenteerd kunnen worden. Ik kijk naar de wereld in veranderingen, velen kijken naar de wereld in chaos of zelfs einde van de wereld. De systemen die de laatste jaren onder druk zijn komen te staan, of gevallen zijn, zoals het financiële systeem, globalisatie, vrije markt denken dat is gekomen omdat het bewustzijn veranderd is en was, dus de manifestatie zal moeten veranderen of komt zoals bijna elk systeem nu onder druk te staan.
  Niet andersom, eerst bewustzijn, dan de verandering, ook niet vanuit goed of fout, maar vrije wil. Al zal er veel compassie en enorme zorg voor de planeet tentoongespreid moeten worden, want zo en zal het bewustzijn zijn. De PvdD is een partij die dat zeker in zich heeft, hoe groot of klein het ook is, zichtbaar of niet, hoe moeilijk of confrontrerend het ook is voor mensen of boeren. De voedselketen zal transparant moeten, continentaal zelf voorzienend moeten zijn, geen gentech, absoluut geen genetich gemodificeerde voedselketen, goede houders systemen voor dieren zolang er vlees gegeten wordt, en dat zal nog wel heel lang zo zijn. Handelsverdragen moeten maar aangepast worden aan kwantiteit, kwaliteit en welzijneisen. Maar alles wel vanuit een steeds bewustere mens, gezin, samenlevingsvormen, land en planeet. Er zijn nog zoveel uitdagingen en uitvindingen te doen. Maar dat volgt zolang het bewustzijn maar verhoogt wordt, en dat zal gebeuren. Zonne en wind energie zijn ook maar tijdelijk oplossingen op termijn om van de fossiele afhankelijkheid af te komen, dit zijn zeer grote problemen en vraagstukken voor de hele mensheid en planeet. Cold fusion was gemanifesteerd in een laboratorium, maar kon niet herhaald worden door de wetenschap, we gaan naar quantum fysica tijdperken toe, technologie zal nog grotere sprongen maken, en wetenschap zal veranderen ook. Als partij moet je enige vorm van feeling hebben met deze dingen, anders zit je steeds op de verkeerde weg, span je het paard steeds achter de wagen. Kritiek zal er altijd zijn, zal altijd blijven, maar zolang je handelt vanuit inzicht/wijsheid en compassie kan je elke storm of orkaan weerstaan. Dat inzicht en bewustzijn heeft niet iedereen, zeker niet elke partij in haar visie.

 • no-profile-image

  anti

  De PVDD is voor fatsoenlijke mensen met respect voor mens, dier en natuur. De rest stemt CDA.

 • no-profile-image

  katja

  Rustig, rustig Anti Jacht. Dit is slecht voor jouw hart. Speciaal voor jou zal ik me nog even kleden zoals ik vannacht om bijna half twee beschreven heb. Dan komt het wel weer goed met jouw hartslagritme. Of niet natuurlijk!

Laad alle reacties (46)

Of registreer je om te kunnen reageren.