Home

Achtergrond 164 x bekeken

Lichaam gevonden in Gronings studentenhuis

De brandweer heeft in het studentenhuis aan de Oude Ebbingestraat in Groningen, waar donderdagochtend een uitslaande brand heeft gewoed, een stoffelijk overschot aangetroffen.

Dat heeft burgemeester Peter Rehwinkel bekendgemaakt. Hij kan nog niet zeggen of het gaat om de studente die na de brand werd vermist, maar er zijn volgens hem wel sterke aanwijzingen die daarop wijzen.

Het gevonden lichaam is nog niet geïdentificeerd en wordt begin van de middag geborgen. De ouders van het meisje zijn inmiddels op de hoogte gebracht van het feit dat er een lichaam in het pand is gevonden.

De leeftijd van het vermiste meisje is niet bekend. Het zou gaan om een logee van een van de bewoners. Er wonen in totaal zes mensen in het pand. Twee van hen werden door de brandweer uit het brandende pand gered.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.