Home

Achtergrond 206 x bekeken

Lelies voor Verre Oosten trekken markt mee

De handel in leliebollen gaat in gestaag tempo door.

Een flink deel van die handel wordt getrokken door de vraag naar lelies uit het verre oosten, waarvoor vooral de goede cultivars uit het sortiment Orientals en OT Hybriden gevraagd zijn. De handel op het verre oosten vervult ook en voortrekkersrol als het gaat om de handel in oogst 2010, (leveren in 2011) want daarin wordt al het nodige gedaan.

Er wordt voor het komende seizoen ook meer handel in de boeken genoteerd wat betreft de bollen van de Aziaten en LA Hybriden, maar daarvan kan worden gezegd dat deze voornamelijk is gebaseerd op verwachtingen. En dan gaat het over de verwachtingen die er zijn over de bloemenprijzen.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.