Home

Achtergrond 246 x bekeken

Iris Broadleigh prachtig van kleur

In de wintertuin komen producten als Iris unguicular goed tot hun recht.

In de huidige winterse omstandigheden, zal het echter niet meevallen om het product optimaal te krijgen en zo te houden. Cees Breed heeft echter het nodige aan kennis en vakmanschap in huis en showt in de keuringszaal een prachtig exemplaar van de oorspronkelijk uit Marokko komende Iris unguicular 'Broad Leigh'. Schitterend blauw en een fraaie tekening op het bloemblad. Een winterbloeier is ook de kleine witte Colchicum szovitzii 'Tivi' en de zacht gele Narcissus romieuxii 'Julia Jane'. Breed showt tevens potten met goede kwaliteit van Cyclamen coum 'Silver Leaf' en 'Cycl. pseud. ibericum'. Al met al weer een zeer gevarieerde bloemenkeuring, met voor elk wat wils.

Foto

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.