Home

Achtergrond 179 x bekeken

Huishoudbeurs blijft populair

De Huishoudbeurs die van 13 tot en met 21 februari in de RAI in Amsterdam werd gehouden, heeft ongeveer 240.000 bezoekers getrokken. Dat heeft de woordvoerder van de RAI vandaag laten weten.

,,De Huishoudbeurs blijft populair. Het was weer een groot succes. We zitten meestal rond een kwart miljoen'', aldus de zegsman.

De 65e editie van de Huishoudbeurs werd 13 februari geopend door televisiepresentator Robert ten Brink. Er waren toen onder meer optredens van bekende artiesten.

Ook politici wisten de weg te vinden naar de Huishoudbeurs met het oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen. Zo bezochten minister Ronald Plasterk en staatssecretaris Jetta Klijnsma vorige week de beurs. Ze gingen met bezoekers in gesprek over de combinatie van werk en zorg.

In 2009 bezochten 286.000 mensen de beurs. Volgens de woordvoerder van de RAI was dat aantal een unicum, dat maar eens in de tien jaar wordt gehaald. Dit kwam volgens hem mede doordat de beurs toen in de voorjaarsvakantie viel en veel mensen vrij hadden.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.