Home

Achtergrond 205 x bekeken 1 reactie

Greenery richt verkoopbedrijf T-telers op

The Greenery heeft begin deze week een nieuw verkoopbedrijf opgericht.

Dat moet producten voor een belangrijk deel van de leden verkopen. Het nieuwe Greenery T-bedrijf BV richt zich op telers(verenigingen) die via een eigen afzetstrategie, maar binnen de coöperatie product willen afzetten.

Het nieuwe bedrijf komt naast het handelsbedrijf The Greenery te staan. Dit handelshuis richt zich op directe afzet aan supermarkten in binnen- en buitenland voor telers die in het nieuwe afzetmodel voor het P-model kiezen. Het nieuwe bedrijf is voor telers uit het zogenoemde T-model. Beide bedrijven zetten groente en fruit af, maar van verschillende telers en in verschillende afzetkanalen.

Greenery T-bedrijf is gevestigd bij Greenery-onderdeel Hollander Barendrecht, blijkt uit de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. The Greenery BV is enig aandeelhouder van het nieuwe T-bedrijf.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Teun Tuinder

    Hoera weer iets nieuws.Inmiddels zo versnipperd dat je een prooi bent geworden. De inkoopkant van de GWBs gaan centraliseren en de kwekers gaan steeds mee vesnipperen.Ra ra hoe gaat dit aflopen....? Over 3 jaar willen de glasgroentetelers ,met schaamrood op de kaken, de veiling klok weer terug......! Daar kreeg je tenminste de prijs die je product echt waard was....

Of registreer je om te kunnen reageren.