Home

Achtergrond 407 x bekeken 2 reacties

Expreszo vraagt homo's zich ziek te melden

Homojongerenblad Expreszo roept alle Nederlandse homojongeren op om zich maandag ziek te melden van school.

De tieners zouden dan naar het Plein in Den Haag kunnen komen om te protesteren tegen het wetsartikel waarmee homoleerlingen van school mogen worden gestuurd. De Tweede Kamer vergadert maandag over dit wetsartikel.

Expreszo heeft deze oproep vrijdag op zijn website geplaatst en in zijn nieuwsbrief verstuurd. In totaal bereikt het blad daar vele tienduizenden homojongeren mee. Het wetsartikel dat scholen op religieuze grondslag het recht geeft om openlijk homoseksuele leerlingen en docenten weg te sturen, staat al enige tijd ter discussie. Het kabinet stelt dat scholen homoleraren en -leerlingen in bepaalde gevallen mogen blijven weigeren.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    AdVader

    Beste mensen, let op! Op allerlei fronten zijn dit soort lieden bezig onze normen&wetten te vervalsen onder het mom van discriminatie echter, sekse is niet gelijk aan sex en al helemaal niet aan smakeloze zwakteboden c.q. afwijkende sexuele voorkeuren! Dittrich heeft eerst vele families gemold, vervolgens D66 en nu doet hij al jaren lippendiensten o.a. aan europarlement en UN. We zien zijn stiekeme manipulaties terug in bv. het opvoedingscanon. Binnen kort moeten peuters worden ingeprent dat homo's lesbo-gezinnen en abortus normaal zou zijn, en tegelijk, dat iedereen die dat ontkent crimineel is! Overall is het effect een vuile wereldwijde (gefeminiseerde) oorlog jegens kinderen&vaders, hetero's en normale gezinnen!

  • no-profile-image

    AdVader

    Beste mensen, let op! Op allerlei fronten zijn dit soort lieden bezig onze normen&wetten te vervalsen onder het mom van discriminatie echter, sekse is niet gelijk aan sex en al helemaal niet aan smakeloze zwakteboden c.q. afwijkende sexuele voorkeuren! Dittrich heeft eerst vele families gemold, vervolgens D66 en nu doet hij al jaren lippendiensten o.a. aan europarlement en UN. We zien zijn stiekeme manipulaties terug in bv. het opvoedingscanon. Binnen kort moeten peuters worden ingeprent dat homo's lesbo-gezinnen en abortus normaal zou zijn, en tegelijk, dat iedereen die dat ontkent crimineel is! Overall is het effect een vuile wereldwijde (gefeminiseerde) oorlog jegens kinderen&vaders, hetero's en normale gezinnen!

Of registreer je om te kunnen reageren.