Home

Achtergrond 266 x bekeken 2 reacties

Sneeuw schildert sprookjesachtig tafereel

Margraten - De sneeuw veroorzaakt overlast in het verkeer, maar het levert ook sprookjesachtige taferelen op, zoals hier in Margraten in Zuid-Limburg. De sneeuw heeft een witte deken gelegd over de hagelnetten in deze appelboomgaard.

Sneeuw schildert sprookjesachtig tafereel

Margraten – De sneeuw veroorzaakt overlast in het verkeer, maar het levert ook sprookjesachtige taferelen op, zoals hier in het Zuid-Limburgse Margraten. De sneeuw heeft een witte deken gelegd over de hagelnetten in deze appelboomgaard.

Het KNMI waarschuwt voor extreem weer vandaag. De files zijn nog langer dan gewoonlijk. En er is heel wat meer blikschade dan op andere dagen.

Foto Twan Wiermans

Trekkers maken landingsbaan sneeuwvrij

Schiphol – De multifunctionaliteit van een trekker kwam vandaag goed van pas op Schiphol. De luchthaven kampte net als andere delen in het westen van het land met sneeuwoverlast. Schiphol zette vrijdag trekkers met sneeuwschuiven in om de start- en landingsbanen sneeuwvrij te krijgen. ”Als de sneeuwploegen de banen schoonmaken, ligt het vliegverkeer tijdelijk helemaal stil”, legt een verkeersleider uit.

Veel vluchten vanaf de luchthaven naar Europese bestemmingen zijn vertraagd of geannuleerd. Juist vanaf dit weekeinde is het op Schiphol erg druk vanwege het begin van de vakantie. De luchthaven verwachtte vandaag ongeveer 125.000 passagiers. De luchthaven vreest dat niet alle passagiers hun bestemming kunnen bereiken. Mogelijk moeten ze overnachten op Schiphol.

Foto ANP

Foto

Laatste reacties

  • no-profile-image

    de grond op de gras en mais kuilenis ook beton hard geworden dus het landbouwverkeer heeft hier ook last van

  • no-profile-image

    annie dijkshoorn

    het agd journaal is tijdens de filmpjes erg stotterend te horen. hoe komt dat ?

Of registreer je om te kunnen reageren.