Home

Achtergrond 3099 x bekeken

Rob Hengeveld

Directeur Rob Hengeveld van de Storteboom Group bracht zijn bedrijf in 2010 onder de hoede van het Britse bedrijf 2 Sisters.

Dit jaar nam 2 Sisters Storteboom drie bedrijven over: Brinks pluimveeproducten in Zeewolde, de Esbro slachterij in Doetinchem en Branderhorst freshfood in Sprundel. 2 Sisters Storteboom is met deze overnames na Plukon een duidelijke nummer twee in Nederland. Het bedrijf ontwikkelt zich bovendien in de richting van een compleet pluimveeslachtend en verwerkend bedrijf.

De komende jaren zal dit bedrijf onder leiding van Hengeveld en zijn Indiase 2 Sisters-baas Ranjit Singh nog wel meer van zich laten horen.

Hengeveld is nu de topman van de 2 Sisters activiteiten op het Europese continent (Nederland en Polen) en heeft tot taak de positie van de nieuwe onderneming verder uit te bouwen. Hij heeft geen nevenactiviteiten.

Omzet 2 Sisters Groep 1,3 miljard euro. Omzet in Nederland 500 miljoen euro.

Geboortejaar:

Functies
• Topman 2 Sisters

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.