Home

Achtergrond 161 x bekeken

Markt geeft geen krimp ondanks hogere aanvoer

De markt blijft goedgestemd voor aanbieders van slachtkoeien, ook al is de aanvoer bepaald niet klein.

Op de veemarkt in Bunnik werden vandaag zeventig dieren meer aangevoerd dan vorige week, maar dit had geen prijsdrukkend effect. De handel verliep wel iets moeizamer, maar dat is niet vreemd bij een veel groter aanbod.

Ook de rechtstreekse aanvoer naar de slachterijen is vrij groot. Eigenlijk een beetje onverwacht, want slachterijen vreesden vorige week nog voor een mogelijk aanvoertekort. Reden waarom ze toen een tandje bijzetten bij de vleesverwerking. Met de kerstdagen en de jaarwisseling in zicht loopt het vlees nog steeds goed weg.

Prognose: stabiele prijs.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.