Home

Achtergrond 193 x bekeken

Duitse noteringen blijven gelijk

De Duitse varkensnoteringen blijven gelijk. De vleeshandel voor de Kerst is zo goed als afgelopen.

Voor de tweede helft van volgende week is er al nauwelijks afzet meer te regelen. Tussen Kerst en Oud en Nieuw wordt er minder geslacht. Vion in Nederland bijvoorbeeld sluit twee slachterijen. Ook vleeswarenbedrijven doen rustig aan.

De verwachting is dat de varkensnoteringen ook in Nederland volgende week gelijk blijven. De NVV hield haar notering voor volgende week ook ongewijzigd. Ook voor de langere termijn tot half januari is de verwachting dat de noteringen op dit niveau stand kunnen houden. Ze liggen duidelijk boven die van vorig jaar. De V-prijs in Duitsland bijvoorbeeld is 18 cent hoger.

Prognose: gelijk

Of registreer je om te kunnen reageren.