Home

Achtergrond 1860 x bekeken

A-typische schapenhandel op veemarkt Bunnik

De schapenhandel op de veemarkt in Bunnik verliep donderdag een beetje a-typisch ten opzichte van de totale schapenhandel deze week.

De middelzware rammen noteerden een plus van 5 euro per dier. Eigenlijk vanwege incidentele kopers. De oude schapen en de ooien noteerden gelijk. Op de markten van Leeuwarden en Purmerend noteerden de oude schapen juist een lichte plus. De ooien bleven goeddeels gelijk.

Volgens exporteurs was die gelijkblijvende ooienprijs in Bunnik ook een beetje kwestieus. Het gevoel bij hen is juist dat deze prijzen iets dalend zijn. De vraag vanuit het buitenland neemt iets af nu de Kerst voorbij is en het traditioneel rustige januari aanstaande is.

Prognose: lagere prijzen

Of registreer je om te kunnen reageren.