Home

Achtergrond 169 x bekeken 6 reacties

Wijffels bovenaan groene ranglijst

Topbestuurder Herman Wijffels is de invloedrijkste duurzame Nederlander.

Wijffels benut de meeste mogelijkheden om anderen te overtuigen van het nut van een duurzamere wereld. Dat blijkt uit onderzoek van Trouw.

De krant liet een panel van vijftien deskundigen een top honderd samenstellen. Volgens dat panel heeft de voormalig directeur van de Rabobank en oud-voorzitter van de Sociaal-Economische Raad toegang tot de machtigen der aarde, spreekt hij op congressen, geeft cursussen en adviseert hij iedereen die daarom vraagt.

Ook vorig jaar verscheen zo'n lijst. Volgens Trouw zijn het nu meer dan in 2009 bestuurders, politici, ondernemers of kunstenaars die midden in de samenleving staan, in plaats van de bestuurders van ontwikkelingsorganisaties en milieuclubs. De grootste stappen zet het bedrijfsleven.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Burke

  Die kun je missen als kiespijn, linkse rakker van het CDA, Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  helemaal mee eens Trader

 • no-profile-image

  Trader

  Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, laat hij z'n pensioen van RABO inleveren... hypocriete rat dat hij er is.

 • no-profile-image

  jan warmenhuizen

  Wijffels gebruikt vanzelf alleen maar zijn verstand om na te denken en zijn positie om zijn ideeën uit te dragen. Ik zien niet in wat daar verkeerd mee is. En wat heb zijn pensioen daarmee van doen? En waarom moet je links zijn om je verstand te gebruiken? Stom volk!

 • no-profile-image

  Trader

  Wijffels is een natuurregent die schijt in het nest dat hem rijk gemaakt heeft. Dit gedrag past bij linkse rakkers, vgl Marcel van D die op de Veluwe een landgoed beheert.... en dan bij de overleden Castro aanhanger zijn tranen laat lopen....
  Bah bah met dit soort opvreters.

 • no-profile-image

  herkauwer

  Trader, je haalt volgens mij Marcel van Dam en Niko Koffeman door elkaar. Van Dam kan nog niet eens fatsoenlijk zijn eigen gebit onderhouden! Maar Koffeman leeft (met bijbel en al) in zo'n grote welstand, dat hij zijn vrouw met radar het bos in kan sturen! En jij drijft kennelijk handel in zaad? Haatzaad, neem ik aan? Een vunzig mannetje lijk je me. Poeprechts en stronttotalitair. En zonder een grein intrinsieke beschaving. Bah, bah, met dit soort holle kopkleppers!

 • no-profile-image

  lubbert van dullemen

  Een volleweeksevangelist is die Koffeman. Maar hij zingt aleen maar valse psalmen!

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.