Home

Achtergrond 215 x bekeken 1 reactie

Teelt en handel akkoord over samenwerkingsmodel

LTO, handelskoepel Frugi Venta en afzetorganisaties presenteren volgende week resultaten van een gezamenlijk ketenoverleg.

De partijen keken naar verschillende modellen voor samenwerking binnen de keten.

Volgens Frugi Venta hebben de drie organisaties overeenstemming over mogelijkheden tot samenwerking. Welk model de organisaties aanhangen, is niet bekend. Het is geen blauwdruk. ”Er liggen mogelijkheden, maar ondernemers moeten dit oppakken. Wij kunnen wel zeggen dat zij moeten consolideren, maar het is aan de ondernemers”, zegt directeur Willem Baljeu.

De timing is opmerkelijk. Volgende week wordt meer bekend over de toekomst van de Europese GMO-regels."Je kunt op van alles wachten, maar zaken gaan verder", zegt vice-voorzitter Ron de Greeff van Frugi Venta.

Eén reactie

 • no-profile-image

  jpk

  mrl is veilig
  supermarkten en handel moeten
  geen residuafspraken maken
  waar staat dat in het accord
  gaarne reactie

Of registreer je om te kunnen reageren.