Home

Achtergrond 820 x bekeken

Saskia Borgers voorzitter Milieudefensie

Saskia Borgers is gekozen tot voorzitter van Milieudefensie.

De 41-jarige Borgers volgt Annemarie Goedmakers op. Dat maakte Milieudefensie vandaag bekend. Naast haar voorzitterschap werkt Borgers als gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente Haarlem. Daarvoor was zij onder meer directeur-generaal milieu bij het ministerie van Vrom.

Borgers wil als voorzitter van de milieuorganisatie "het nieuwe kabinet ervan overtuigen dat Nederland werk moet maken van een duurzame kenniseconomie''. Volgens haar laat het kabinet veel zaken liggen. "Wij willen daarom juist nu met zo veel mogelijk voor- en tegenstanders meewerken en meedenken aan een duurzame toekomst'', aldus de kersverse voorzitter.

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.