Home

Achtergrond 178 x bekeken

Peuter valt in diepe waterput Argentinië

Een driejarig meisje is dinsdag tijdens het buiten spelen in een diepe waterput in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires gevallen.

Ze heeft de val wonderwel overleefd. Na een urenlange reddingsoperatie werd ze naar boven gehaald. Hoe ze eraan toe is, is nog niet bekend.

De peuter Vanesa zat volgens Argentijnse media vast op een diepte van twintig tot dertig meter, waar de put ongeveer dertig centimeter breed was. De moeder praatte met het kleine meisje, zodat ze niet in slaap zou vallen. De brandweer slaagde er na met een provisorische 'harnas' in Vanesa uit de put te tillen. De reddingsoperatie, die ongeveer zeven uur duurde, werd rechtstreeks uitgezonden op de belangrijkste televisiezenders van Argentinië

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.