Home

Achtergrond 231 x bekeken

Militair blijkt serieovervaller

De 27-jarige militair die eind juli werd aangehouden omdat hij werd verdacht van drie gewapende overvallen in Eindhoven en Assen, blijkt ook verantwoordelijk te zijn voor vier andere overvallen, waaronder die op een filiaal van Kruidvat in Groningen afgelopen zomer.

Dat maakte de politie donderdag bekend. Eind juli werd de militair op heterdaad aangehouden tijdens een overval op een slijterij in Eindhoven. Omdat de man militair bleek te zijn, werd hij overgedragen aan de Koninklijke Marechaussee. Onderzoek van de Marechaussee heeft inmiddels uitgewezen dat de man vermoedelijk zeven gewapende overvallen op zijn geweten heeft. Bij de overvallen werd een mes gebruikt.

De militair zit nog steeds vast. De Koninklijke Marechaussee heeft het onderzoek inmiddels afgerond. De verdachte moet binnenkort voor de rechter verschijnen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.