Home

Achtergrond 239 x bekeken

Meer vraag Milieukeurgroente door overname Super de Boer

De overname van Super de Boer door Jumbo zal leiden tot een grotere vraag naar Milieukeur groenteproducten.

Volgens commercieel manager Jeroen Fabrie van snijderij De Groentehof heeft Jumbo aangegeven ook na de overname van Super de Boer te willen vasthouden aan Milieukeurproducten van de vaste leverancier. Daar komen Super de Boer winkels bij. Voor Groentehof zorgt de overname voor meer orders. Voor de vaste leverancier van Super de Boer Hessing uit Uden zorgt de overname door Jumbo juist voor een kleiner contract met Jumbo. Volgens Fabrie zoekt Groentehof naar groenteteler die Milieukeur willen produceren. Groentehof werkt met eigen telers, stelt de commercieel manager.

Of registreer je om te kunnen reageren.