Home

Achtergrond 168 x bekeken

Cryo-Save doet overname Bulgarije

Stamcelbedrijf Cryo-Save heeft zijn Bulgaarse distributeur Tissue Bank Cryo Center Bulgaria (TBCCB) overgenomen. Dit maakt het bedrijf bekend.

Cryo-Save betaalt 1,5 miljoen euro in contanten en 100.000 aandelen voor TBCCB. Verder is Cryo-Save voor een periode van drie jaar een resultaat-afhankelijke betaling verschuldigd. Cryo-Save verwacht dat de overname meteen zal bijdragen aan de winst per aandeel.

”Deze acquisitie verstevigt onze leidende positie in Oost-Europa, een van de snelst groeiende markten. TBCCB geeft ons een uitstekend platform in Bulgarije om onze nieuwe producten op de markt te brengen. We zijn blij dat het management van TBCCB zal aanblijven”, aldus bestuursvoorzitter Arnoud van Tulder.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.