Home

Achtergrond 635 x bekeken

Classic-dochtergroep op Holland Holstein Show

Op 4 december wordt het smullen. Op de HHH Show komen vele prachtkoeien in de ring, waarvan liefst 30 Classic-dochters in het programmaboekje opgenomen zijn.

Je zou ze niet graag de kost willen geven: koeienkenners die lyrisch worden als het over Classic gaat. De hardcore Classic-fans hebben zich zelfs verenigd in een heuse fanclub, toegewijd aan de nu al legendarische stier. Op 4 december wordt het smullen. Op de HHH Show komen vele prachtkoeien in de ring, waarvan liefst 30 Classic-dochters in het programmaboekje opgenomen zijn.

Zaterdag organiseert Holland Holsteind Herds de jaarlijkse Holland Holstein Show, de nieuwe naam voor de welbekende HHH Show. Er wordt een speciale dochtergroep van Poos Stadel Classic gedemonstreerd. Wie shows als de NRM en de CRV Koe-Expo heeft bezocht, weet dat het genieten geblazen is van de Classics. Op de HHH-show komen er liefst vijftien in de ring, geselecteerd uit individuele inzendingen.

De Holland Holstein Show vindt plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Op vrijdagavond voorafgaande aan de Show wordt de Tulip Sale gehouden.

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.