Home

Achtergrond 372 x bekeken

CRV meest innovatieve agribedrijf in Nederland

Uit het Boerderij Business Top 100-onderzoek van weekblad Boerderij komt CRV voor het tweede achtereenvolgende jaar als het meest innovatieve bedrijf in de agribusiness naar voren.

Het weekblad stelde een lijst op van de 100 meest toonaangevende bedrijven in de agrarische sector. Deze bedrijven werden onder andere beoordeeld op: omzet, groei, innovatie, duurzaamheid en imago.

In het oordeel schreef het expert-panel over de innovatieve capaciteit van CRV: 'Fokkerijorganisatie CRV komt hierbij als glorieuze winnaar uit de bus. De in Arnhem gevestigde coöperatie is inmiddels wereldwijd actief en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Dat heeft vooral te maken met alle ontwikkelingen op het gebied van genetische merkers en gesekst sperma.

CRV is niet alleen op fokkerij gericht. Ze doet ook veel aan dienstverlening en veemanagement met producten waar veel automatisering in zit, zoals VeeManager, CowTrack en recentelijk DrachtWacht Pro waarbij de koe zelf haar tochtigheid meldt.'

Het streven van CRV is om innovatieve producten en diensten breed beschikbaar te stellen aan haar klanten. CRV is dan ook erg blij met de uitslag van de Boerderij Business Top-100, omdat het een bevestiging is dat deze strategie resultaat oplevert.

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.