Home

Achtergrond 205 x bekeken 1 reactie

Verburg onder indruk van betrokken CDA'ers

Gerda Verburg, CDA-Tweede Kamerlid en demissionair minister van Landbouw, is onder de indruk van de betrokkenheid van de CDA-leden. "De sfeer hier is typisch CDA, die is goed. Mensen zijn betrokken en daarom soms emotioneel. Het gaat precies zoals ik had verwacht. Er worden veel vragen gesteld. Mensen zijn onzeker en hebben een helder antwoord nodig.''

Verburg zei dat ruim 1,5 uur na het begin van het congres in Arnhem. Zij is zelf voor het coalitieakkoord en heeft er vertrouwen in dat de leden er ook mee instemmen. "Voor mij is cruciaal dat 1,5 miljoen mensen Geert Wilders van de PVV gelijk geven. De verdeeldheid in het land is er. Wij als CDA kunnen een bijdrage leveren om die splitsing te overbruggen.'' Verburg stelt dat als de PVV in een isolement komt, die partij alleen maar groter wordt.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    gert

    Verburg heeft het blijkbaar begrepen

Of registreer je om te kunnen reageren.