Home

Achtergrond 228 x bekeken

PVV Europa fel tegen Europese belastingen

De PVV in het Europees Parlement heeft woensdag elke Europese belasting fel afgewezen. De partij reageerde op een voorstel van collega's uit het parlement.

Voorzitter Alain Lamassoure van de begrotingscommissie noemde eerder deze week Europese belastingen een geschikte manier om de afdracht van nationale lidstaten aan de EU te verlagen. PVV-Europarlementariër Lucas Hartong spreekt over 'domheid'.

Volgens de PVV'er zet Nederland uitsluitend in op verlaging van de afdracht aan Brussel. Het nieuwe kabinet-Rutte wil een jaarlijkse korting van 1 miljard euro bedingen. ,,Lamassoure wil graag meer geld voor zijn Europese hobby's en is dus boos op de PVV en de soevereine lidstaten'', aldus Hartong.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.