Home

Achtergrond 163 x bekeken

Ook eigen glossy voor Wilders

Velen gingen hem voor. Na blijvertjes als de Linda en eenmalige uitgaven als de Youp krijgt ook Geert Wilders een zogenoemde ego-glossy.

Vanaf donderdag ligt de Geert in de schappen. Dat liet het journalistencollectief dat het blad maakt vandaag weten. De makers, naar eigen zeggen 'een keur van journalisten, fotografen en illustratoren', vonden het hoog tijd voor een blad over de PVV-voorman. ,,Juist de man om wie het in Nederland draait, moest het tot nu zonder stellen. Is het geen schande dat daarmee 1,5 miljoen lezers werden weggezet?''

Geert biedt alles wat de lezer over de politicus wil weten, aldus de makers. De 'glossy met de zachte g' is vanaf donderdag te koop bij 8000 verkooppunten voor 5,95 euro. Het tijdschift is overigens niet geautoriseerd door de naamgever.

Bij het blad hoort ook een webwinkel (www.geertswinkel.nl) waar certificaten van Goed Nederlanderschap en posters van de 'verboden bordesscène' te koop zijn.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.